Projecten

We zijn trots op de door ons gerealiseerde projecten. Daarom laten we deze graag aan u zien. Klik op onderstaande foto om meer van het project te zien. Nieuwsgierig naar de meest recente projecten? Volg ons dan op Facebook.

Renovatie werktuigenloods

Bij loon- en grondverzetbedrijf van Pinxteren in Boxtel hebben we een complete renovatie van een werktuigenloods uitgevoerd. De gehele loods is voorzien van 60 mm isolatie. Aan de buitenzijde hebben we de dak- en wandbeplating, zinken bakgoot, zinken HWA afvoeren, 2 stuks degelijke deurkaders en de betonplinten gemonteerd (foto 1t/m4).

Lees meer »

Daken renoveren, afzuigkasten, afwerkingen

De afgelopen weken zijn we (tussen de buien door) op 5 plaatsen druk bezig geweest met het renoveren van daken; asbest eraf, sandwich panelen erop. In Boxtel, Goirle en Biest-Houtakker hebben onze vakmannen weer strakke daken gelegd. Ook de zinken goten gemonteerd. Toch fijn met dat weer van gisteren (foto 1 t/m 4)

Lees meer »

Loods Baarschot

In Baarschot hebben onze vakmannen weer een mooie klus afgerond. Naast het leveren en monteren van ruim 580m2 gevelbekleding hebben we hier het volgende gemaakt;

Lees meer »

Nieuwbouw hal Oisterwijk

Voor Aannemingsbedrijf Wolfs BV zijn wij op het industrieterrein van Oisterwijk een prachtige hal aan het monteren. Wij mogen hier de totale ruwbouw uitvoeren. Hartstikke mooi werk, waar we met onze vaste lokale bedrijven een mooi resultaat gaan neerzetten

Lees meer »

Staalwerk nieuwbouwwoning Diessen

In de Meiraap te Diessen hebben we deels het staal gemonteerd voor een nieuwbouwwoning. De eigenaar bouwt in eigen beheer. We monteren de rest van de staalbouw als de verdiepingshoogte is bereikt.

Lees meer »

Hokinrichting resort Beekse Bergen

Voor het gloednieuwe resort op de Beekse Bergen hebben we, vorig voorjaar een bericht geplaatst waarop mooie beelden stonden van de complete binnen- en buiten (hok)inrichting te zien was voor de neushoorns.

Lees meer »